Elektrisch automerk SERES introduceert de SERES 3 in Nederland

Dinsdag, 1 december; Het elektrische automerk SERES komt nog deze maand naar Nederland. Het eerste model – SERES 3 – is zeer binnenkort te bewonderen in de showroom van maar liefst 9 autodealers. Hiermee realiseert het merk direct een landelijke dekking en zichtbaarheid.

  • Het nieuwe automerk met Amerikaanse roots komt naar Europa en doet als eerste Nederland, Duitsland, België en Zweden aan.
  • Klanten kunnen vertrouwen op een gerenommeerd netwerk van autodealers.
  • De elektrische SERES 3 maakt duurzaam autorijden voor iedereen bereikbaar.

Green Mobility Group Europe B.V. (GMGE) is de Nederlandse importeur van SERES. De aandeelhouders van GMGE zien een duurzame toekomst in elektrische mobiliteit. Zij willen ook klanten die nieuw zijn op het gebied van elektrisch rijden, op een vertrouwde manier op weg helpen.

Binnen nu en twee weken worden meer details over de elektrische auto vrijgegeven.

Achtergrond SERES:
SERES is een fabrikant van elektrische auto’s, met het hoofdkantoor in Santa Clara, Californië. Het bedrijf is een dochteronderneming van Chongqing Sokon Industry Group en werkt nauw samen met gevestigde automobiel- en techleveranciers.

SERES werd in januari 2016 opgericht en begin 2017 kreeg het de productievergunningen van de Chinese overheid om in China elektrische voertuigen te produceren. In 2017 voltooide SERES ook de acquisitie van de Amerikaanse Commercial Assembly Plant in Mishawaka, Indiana. Door deze overname werd de faciliteit waar eerder auto’s werden gebouwd voor Mercedes-Benz en Hummer behouden.

SERES heeft inmiddels zeven R&D-faciliteiten gevestigd in meerdere landen, waaronder Amerika, China en Japan. Alle R&D-faciliteiten richten zich op intelligente e-aandrijflijntechnologie, voertuigtechniek, de volgende generatie batterijtechnologie en lichtgewicht ontwerpen.

Vestigingen SERES Nederland:

De Auto Avenue Tilburg
Kapitein Hatterasstraat 11, 013-5443330
Fleming Groningen
Osloweg 141, 050-5426200
Vari Ridderkerk
Noordenweg 73-75, 010-2322522
Vari Vlaardingen
Hoogstad 151, 010-2322522
Wiegerinck Hengelo
Diamantstraat 38, 074-2431135