Met 100% elektrische SERES 3 klaar voor de toekomst

Vanaf vandaag kan de 100% elektrische SERES 3 op www.driveseres.nl online worden bekeken, samengesteld en besteld. Voor een proefrit kan er contact op worden genomen met het landelijk opererend netwerk van GMGE. Zodra de richtlijnen van het RIVM het toelaten, worden deze ingepland.

Met 100% elektrische SERES 3 klaar voor de toekomst

  • De rijk uitgeruste elektrische SERES 3 is leverbaar voor € 37.995
  • Klanten kunnen vertrouwen op 2 jaar fabrieksgarantie
  • Landelijk opererend netwerk van Green Mobility Group Europe B.V. (GMGE) speelt in op positieve elektrische mobiliteitstrend

De SERES 3 zal verrassen met een doordacht design, veiligheidssystemen en luxe die normaal alleen in de duurdere klasse auto te vinden is. De lijst met opties die als standaard uitrusting wordt geleverd, is lang. Denk hierbij aan cruise control, 10,25 inch instrumentenpaneel met LCD-scherm, 18 inch lichtmetalen wielen, draadloos laden functie voor mobiele telefoon en een glazen panoramadak.

De SERES 3 is voorzien van veel veiligheidssystemen die de bestuurder helpen veiliger aan het verkeer deel te nemen. Deze slimme rijhulpsystemen komen samen in ADAS: Advanced Driver Assistance Systems. Zo heeft de 100% elektrische auto een waarschuwingssysteem voor een voorwaartse botsing en een hill holder funtion tegen het achteruitrijden op een helling. De lane departure warning waarschuwt voor het verlaten van de rijstrook en een 360 graden camera geeft parkeerassistentie. Er is ook een zogenaamde dash cam camera aan boord.

Er is bewust gekozen voor de meest veilige, duurzame, kobaltvrije lithium-ijzerfosfaat batterijen (LiFePO4), die in een half uur voor 80% zijn opgeladen. Met een actieradius van 329 KM (WLTP) kan de Nederlander die gemiddeld 32 kilometer per dag rijdt, meer dan 10 dagen vooruit. Voor de complete lijst met uitrusting en technische specificaties, kijk op www.driveseres.nl.

De SERES 3 is leverbaar voor € 37.995. Private lease is er voor € 599, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Daarbij komt 2 jaar garantie, waarmee het landelijk opererend netwerk van GMGE laat zien vertrouwen te hebben in de toekomst van SERES. GMGE speelt met de SERES 3 in op de wens van de Nederlandse autoliefhebber. Zo laat de ANWB Elektrisch Rijden Monitor 2020 zien, dat maar liefst 40% van de Nederlanders interesse heeft in elektrisch rijden. Zelfs 1 op de 4 overweegt binnen nu en 5 jaar over te stappen op een elektrische auto. In de top 5 redenen om over te stappen, spant de minder belastende druk op het milieu de kroon, gevolgd door het niet meer hoeven tanken en het voordelig gebruik.

Bekijk en configureer de SERES 3 op www.driveseres.nl

YOUR FUTURE DRIVES US