seres3 sun

SERES 3 Abonnement

Compleet vanaf

€ 599,- p/m

Inclusief

1250 km p/m

seres3 sun

SERES 3 Abonnement

Compleet vanaf

€ 599,- p/m

Maandelijks opzegbaar

Inclusief 

1250 km p/m

(15000 km p/j)

De voordelen van een SERES Abonnement

 

blauw vinkje 1 40Onderhoud & reparatie

blauw vinkje 1 40Wegenbelasting & verzekering

blauw vinkje 1 40Pechhulp

blauw vinkje 1 40Banden

blauw vinkje 1 401250 Vrije kilometers per maand

blauw vinkje 1 40Geen bijtelling

* het auto abonnement wordt aangeboden via CarSub auto abonnementen

 logo carsub new

Net zo makkelijk als een abonnement op de krant

Met een Carsub auto abonnement rij je voor een minimale periode van 30 dagen all-inclusive (o.a. verzekering, onderhoud, reparatie, pechhulp en belasting) voor een vast maandbedrag. Bij ons geen langlopende contracten, aanbetalingen, BKR-registratie of boetes bij (vroegtijdige) beëindiging, maar juist 100% flexibel om te starten, wijzigen of pauzeren. Jij bepaalt!

 

sf3 1 mh

 

AUR 4175 197 1600 1000 80

Nu aanmelden is binnen 7 dagen rijden!

Na je aanmelding worden je gegevens gecontroleerd door CarSub. Na goedkeuring ontvang je een (Ideal) betalingsverzoek en na betaling maken we een afleverafspraak waar je binnen 7 werkdagen je auto kunt ophalen in de vestiging naar keuze.
Wil je je auto liever thuis of op je werk laten afleveren? Dit geef je eenvoudig aan via het CarSub bestelsysteem.

 

AUR 4175 197 1600 1000 80

 

CarSub auto abonnementen

Het SERES3 abonnement bieden wij samen aan met CarSub auto abonnementen. De aanmelding en betalingen lopen via CarSub maar de auto haal je op bij één van de SERES filialen.

Klik op onderstaande button om je te abonneren.

logo carsub new

 

 

 

AUR 4237 1 199 1600 1000 80

  

Veelgestelde vragen

 

Carsub is de administratieve organisatie waar we mee samenwerken om de abonnementen aan te bieden. De hele aanmelding en afhandeling loopt via Carsub. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van de congierge service van Carsub. Je kunt de auto dan bij je thuis laten bezorgen. Makkelijk toch?

Iedereen die minimaal 24 jaar is en minimaal 2 jaar in het bezit van zijn rijbewijs is met een woonplaats in Nederland kan zich abonneren op auto’s van Carsub. Het bezit van een geldig autorijbewijs en Nederlands identiteitsbewijs uit een EU-land is vereist. Helaas kunnen wij personen met een negatieve kredietcheck (n.a.v. BKR en kredietinformatiebureau) geen Carsub abonnement aanbieden. Daarnaast voert onze autopartner een extra acceptatie check uit. Carsub en haar autopartner behouden zich te allen tijde het recht voor dat zij met en zonder acceptatie check een klant aanvraag kunnen weigeren. Naast de bestuurder (abonnee) mag een (gratis) 2e bestuurder de Carsub auto gebruiken. Beide bestuurders moeten minimaal 24 jaar oud en 2 jaar in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs uit een EU-land. Niet bij ons geregistreerde personen mogen niet met jouw auto rijden.

Je eerste betaling bestaat uit eenmalige registratiekosten, 1e maand abonnementstarief en borg. Deze betaal je pas nadat Carsub je gegevens gecheckt hebben en alles geaccordeerd is. Vervolgens ontvang je een betalingslink en na betaling leveren we de auto binnen 24 uur aan jou over. Je auto abonnement gaat in op de dag van ontvangst van je auto en je sluit je abonnement af voor 30 dagen.

Op iedere 25ste dag van je abonnement ontvang je een betalingslink met jouw maandbedrag.

De overdracht vindt plaats bij één van de SERES vestigingen. Als je niet in de mogelijkheid bent om het voertuig zelf op te halen, kun je je auto overal in Nederland op de door jou gewenste locatie laten afleveren via onze conciërge service.

Bij schade of ongeval meld je dit direct bij het SERES filiaal waar je de auto hebt opgehaald. Het mag ook aan Carsub doorgegeven worden. Dit doe je door een volledig ingevuld schadeformulier en foto’s van jouw auto te sturen. Zodra er derden bij de schade betrokken zijn, ben je verplicht de politie te bellen en de schade te laten registreren. En met derden bedoelen we zowel mensen als objecten en auto's. Als je auto moet worden gesleept als gevolg van schade, moet je het schadenummer op de voorzijde van je onderhoudsboekje bellen. Dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde werkplaats gesleept. Alle noodnummers vind je op de voorzijde van je onderhoudsboekje in je dashboardkastje. Voor de kosten ben je verzekerd, waarbij wij standaard een eigen risico van €1.500,- per schadegeval geldt. Je kan deze verlagen tijdens het bestelproces. Blijkt de schade veroorzaakt door en verhaalbaar op de andere partij? Dan wordt alles uiteraard verrekend.

Vragen over SERES?
Neem contact op.

Contact

Ontvang als eerste het laatste nieuws van SERES