zijkantvoor blauw lucht 2

SERES 5

Houd mij op de hoogte

* Coming soon

zijkantvoor blauw lucht 2

SERES 5

Houd mij op de hoogte

* Coming soon

Volledige elektrische SUV Coupé


De vooruitstrevende SERES 5 combineert indrukwekkende prestaties met veilige en intelligente technologie. Geniet van een verfijnd en functioneel interieur, geavanceerde rijhulpsystemen en het kenmerkende Sigma lightning design. Wil je niets missen rondom de introductie van de SERES 5 in Nederland? Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

zijkant blauw weboptimized

Getest onder de meest extreme omstandigheden

Bekijk film

Uitzonderlijke prestaties

Met de SERES 5 geniet je optimaal van de uitzonderlijke prestaties die een elektrische auto je kan bieden. 510 kW / 694 pk max. vermogen, 1.040 Nm koppel en een acceleratie van 0 – 100 km/h in 3.5 sec. bezorgen je maximaal rijplezier.

Veiligheid

De SERES 5 is uitgerust met een lithium Ion accu. Deze accu is efficient, veilig en duurzaam. Bekijk batterijtechniek.

Lagere kosten

Naast de lage onderhoudskosten betaal je voor een elektrische auto géén BPM en wegenbelasting. Zakelijke rijders profiteren daarnaast van slechts 16% bijtelling over de eerste € 35.000,- en voor ondernemers zijn er diverse fiscale voordelen. Bekijk voordelen.

Garanties

Over de kwaliteit van de SERES 3 hoef je je geen enkele zorgen te maken. Al onze auto’s worden in combinatie met een SERES EV-Polis geleverd met 8 jaar garantie(tot 150.000 km). Standaard wordt de SERES geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie (tot 120.000 km). Op het accupakket heb je zelfs 8 jaar fabrieksgarantie (tot 120.000 km). Bekijk garanties.

Vragen over SERES?
Neem contact op.

Contact

Ontvang als eerste het laatste nieuws van SERES