zijkantvoor blauw lucht 2

SERES 7

Houd mij op de hoogte

* Coming soon

zijkantvoor blauw lucht 2

SERES 7

Houd mij op de hoogte

* Coming soon

Ontdek ons vlaggenschip


Een perfecte mix van technologie en gebruikerservaring. De SERES 7 biedt je intelligentie, vermogen, acceleratie en betrouwbaarheid die je van een volgende generatie EV mag verwachten.  Wil je niets missen rondom de introductie van de SERES 7 in Nederland?
Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

zijkant blauw weboptimized

De toekomst van gebruikersinteractie

Bekijk film

Intelligent Drive Assistant

Moderne auto’s worden in toenemende mate voorzien van rijhulpsystemen die het rijden voor de chauffeur comfortabeler en veiliger maken. Natuurlijk zijn ook onze SERES-modellen voorzien van meerdere van deze rijhulpsystemen, ook wel Advanced Driver Assistant Systems (ADAS) genoemd. Bekijk ADAS.

Veiligheid

De SERES 7 is uitgerust met een lithium Ion accu. Deze accu is efficient, veilig en duurzaam. Bekijk batterijtechniek.

Lagere kosten

Naast de lage onderhoudskosten betaal je voor een elektrische auto géén BPM en wegenbelasting. Zakelijke rijders profiteren daarnaast van slechts 12% bijtelling en voor ondernemers zijn er diverse fiscale voordelen. Bekijk voordelen.

Garanties

Over de kwaliteit van de SERES 3 hoef je je geen enkele zorgen te maken. Al onze auto’s worden in combinatie met een SERES EV-Polis geleverd met 8 jaar garantie(tot 150.000 km). Standaard wordt de SERES geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie (tot 120.000 km). Op het accupakket heb je zelfs 8 jaar fabrieksgarantie (tot 120.000 km). Bekijk garanties.

Vragen over SERES?
Neem contact op.

Contact

Ontvang als eerste het laatste nieuws van SERES